Baukó Éva szerint Alekosz nagyobb összeggel tartozik neki, most pedig eltűnt

Forrás: Baukó Éva / Facebook -
pénz tartozás Nagy Alekosz Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baukó Éva azt állítja, hogy kölcsönadott 150 ezer forintot Alekosznak fára. A sztár azt ígérte egy héten belül visszafizeti, ám Éva azóta nem tudja elérni.

Megdöbbentő dolgot állat Baukó Éva Alekoszról. A két szár régóta jóban van, noha sokszor voltak köztük kisebb nagyobb viták. Ám most Éva azzal vádolja Alekoszt, hogy nem akarja visszaadni neki a pénzt, amit kölcsönkért tőle.

Baukó Éva szerint Alekosz nem akarja visszadni a pénzét. Forrás: Baukó Éva / Facebook

„Nagy Alekosz három héttel ezelőtt könyörgött nekem, hogy adjak kölcsön pénzt 150 ezer forintot fára, mert nem tud fűteni, és sajnos nincsen pénze, mert elköltötte, 20 ezer forintos konyakokra, meg 15 ezer forintos szivarokra! Többszöri levélváltás után sem válaszol nekem!

Én nem is akartam neki adni, de annyira nyomorultan rimánkodott, hogy lyukat beszélt a hasamba és végül mégis adtam neki! Azt ígérte, hogy egy héten belül megadja! Én eddig vártam türelmesen, többször felszólítottam, hogy adja meg, de most már ott járunk, hogy nem válaszol az üzeneteimre és a telefont sem veszi fel! Már csak azért is írtam ki, ha ismerősei látják, ne adjanak neki kölcsön! Nehogy másokat is átverjen, ahogy engem! Bár félő, hogy nem én vagyok az egyetlen, akitől kölcsönkért és nem akarja visszaadni!" – írta ki baukó Éva a Facebook-oldalára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.