Flipper Öcsi édesanyja: „Csupán a zenében volt erős egyéniség, a betegségében akaratgyenge volt”

Forrás: Origo -
gyász anya Flipper Öcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Flipper Öcsi édesanyja a mai napig nem tudja feldolgozni fia elvesztését. Az asszony szerint a sztár tehetséges volt a zenélésben, de a magánéletében sajnos akadtak problémái.

Édesanyja még most is alig tudja elhinni, hogy Flipper Öcsi elhunyt. Az asszony sokszor úgy érzi, ha beül az autóba és az ő dala szól, olyan mintha vele lenne. Sajnos az énekes sokat küzdött szenvedélybetegségével. Édesanyjával gyakran beszélgettek róla, a sztár többször megígérte, hogy változtatni fog, de nem sikerült neki.

„Csupán a zenében volt erős egyéniség, a betegségében akaratgyenge volt. Sodródott az árral. Hiába talált magának lelki társat, de olyan nőre, aki a zenében is társa lett volna, sosem akadt, és ez befolyásolta a sorsát" – mesélte édesanyja a Storynak.

Flipper Öcsi édesanyja mesélt fia elvesztéséről. Forrás: Origo

Azt is elárulta, halála előtt megérezte, hogy baj lesz. Flipper Öcsit egy hónapig kórházban kezelték mielőtt elhunyt, a szörnyű hírt a testvérével, Vikivel közölték. Az anya tőle tudta meg.

Noha mindig is vágyott saját gyerekre Flipper Öcsi, halála után derült csak ki, hogy az énekesnek születet egy fia, Tamás, aki csak felnőttként tudta meg, ki az édesapja. Ám Öcsi édesanyja, úgy érzi, nem tudott igazán közel kerülni unokájához.

„Sem ő, sem más nem tudja pótolni őt. Hiába szeretem a lányomat is nagyon, az űrt senki sem tudja betölteni"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.