Karsai Zita csak fél éve ismerte párját, amikor kiderült, hogy babát vár

Forrás: Instagram/Karsai Zita -
Karsai Zita terhesség párkapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 41 éves táncosnő első babáját várja, Karsai Zita kislányt hord a szíve alatt. A sztár elmesélte, csupán fél éve ismerte párját, amikor kiderült, hogy babát vár.

Karsai Zita nyolc éve Németországban él, karrierje erősen felfelé ívelt az utóbbi időben. Néhány éve megfordult a fejében, hogy szeretne babát, ám nem volt megfelelő férfi az életében, és a munka is lefoglalta, „hiába ketyegett a biológiai órája" – ahogy fogalmaz.

Ám egy kinti magyar buliban megismerkedet Gézával, és noha nem egy országban életek, tudták, hogy komoly a dolog. A gyerekvállalás is szóba került már köztük, és csupán fél évvel a megismerkedésük után Zita állapotos lett, így kislányuk igazi szerelemgyerek.

Karsai Zita kislányt hord a szíve alatt. Forrás: Instagram/Karsai Zita

A táncosnő Németországban szeretne szülni, és idejük nagy részét is ott töltik majd a picivel, de sokat fognak ingázni.
Zita arról is mesélt, cseppet sem zavarja, hogy párja hét évvel fiatalabb nála. Az esküvő azonban egyelőre nem került szóba.

„Hálás vagyok, hogy ő lesz a gyermekem apja. Egyébként attól, hogy szülők leszünk, még nem biztos, hogy összeházasodunk. Ez most egyáltalán nem foglalkoztat minket. És hisszük, hogy a gyerek mindennél erősebb köteléket jelent" – árulta el a táncosnő a Story Magazinnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.