Így néz ki most Nicole Kidman és Tom Cruise ritkán látott lánya - Fotó

fotó Nicole Kidman lánya Tom Cruise
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nicole Kidman és Tom Cruise tíz évig élt együtt házasságban. Ugyan a közös gyermekük nem született, de együtt örökbe fogadtak egy fiút és egy lányt. Isabella Kidman Cruise ma már felnőtt nő, aki művészettel foglalkozik.

Nicole Kidman és Tom Cruise a Mint a villám című film forgatásán esett szerelembe, 1990 decemberében összeházasodtak, és tíz évig voltak együtt. Két gyereket fogadtak örökbe, és neveltek együtt, Isabellát és Connort.

A szülők azóta már mindketten más oldalán találták meg a boldogságot, és a gyerekek is önálló életet élnek. Isabella már 28 éves, öccse pedig 26. A színésszel egyikük sem tartja igazán a kapcsolatot, Kidmannel azonban mindketten nagyon jó viszonyt ápolnak.

Isabella művészettel foglalkozik, közösségi oldala főként festményeinek ad helyet, most azonban kivételt tett és megosztott magáról egy szelfit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.