Jolika néni unokája megtört: "Mama halálával már egyetlen nagyszülőm sem él"

Forrás: Ripost -
Jolika néni gyász Szilágyi István özvegye
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csütörtökön utolsó útjára kísérték Humenyánszky Jolán szobrászművészt, a brutális módon meggyilkolt Szilágyi István özvegyét. Jolika néni az Új Köztemetőben nyugszik.

A temetésen felolvasták Jolika néni unokájának, Nándinak a levelét, aki Brüsszelben él és a koronavírus miatt nem tudta megoldani az utazást, hogy részt vehessen nagymamája temetésén. Legutoljára tavaly augusztusban találkoztak, bár utána többször is beszéltek telefonon. A férfi azzal nyugtatja magát, hogy nagymamája és nagypapája már együtt vannak odafenn és onnan vigyáznak rá - írta meg a Ripost.

Szilágyi István, Jolika néni Forrás: Ripost

A temetésen se a házaspár fia, Péter nem jelent meg, se Jolika testvére, Sarolta. Jolika néninek szörnyű és tragikus élete volt, végül tüdőrákban halt meg, pár hónappal azután, hogy szeretett férjét, Szilágyi Istvánt közös fiúk gyilkolta meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.