Durva helyzet az Exatlonban: ezért lesz nagyon izgalmas a ma este

TV2 párbaj Kihívók Exatlon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Izgalmas nap lesz a mai is az Exatlon Hungary idei évadában, ugyanis a ma esti párbajon a kék csapatából két ember, Benő és Viktor csap össze egymással.

A Kihívók közül két játékos áll rajthoz a ma esti párbajban az Exatlon Hungary-ben. Benő már rutinos párbajozónak számít, hiszen már túl van egy párbajon, Viktornak azonban ez lesz az első ilyen összecsapása.

Viktor nagyon magabiztosan áll a mai küzdelemhez, úgy érzi, hogy nagy esélye van győztesként kikerülni a párbajból.

"Bennem nagyon jó érzések vannak. Kíváncsi vagyok arra, hogyan teljesítek egy olyan futamban, ahol a bennmaradás a tét.

Szerintem nem most fog számomra véget érni ez játék, nem érzem, hogy itt lenne a vége, bízom benne, hogy sikerül visszajönnöm.

Benő és Viktor áll rajthoz a ma esti párbajban az Exatlon Hungary-ben Forrás: Instagram/Benedek Szabó, Instagram/Kővári Viktor

Benő is egy nagyon erős játékos, de talán az ügyességi feladatokra gyorsabban rá tudok érezni, és minimálisabban gyorsabb is vagyok a pályákon"- nyilatkozta a Ripostnak Viktor.

Benő nem érzi, hogy előnyt élvezne azzal, hogy ő már túlvan egy párbajon.

"Nem hiszem, hogy különösebben az előnyömre válhat, hogy túl vagyok már egy párbajon, mert egy sima futamon is ugyanannyira beleadok mindent.

Biztos, hogy higgadtan állok majd a rajthoz. Örülnék, ha homokzsák vagy bot lenne az ügyességi feladatban, a pályák terén úgy érzem, hogy a vizes elemeket az előnyömre tudnám fordítani" - fogalmazta meg Benő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.