Minden nő erre vágyik: Berki Krisztián nyilvánosan vallott szerelmet feleségének - Fotó

szerelmi vallomás Mazsi szerelem Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián, aki elmondása szerint nagyon mély jellem- és személyiség fejlődésen ment keresztül az elmúlt években, most nyilvánosan vallott szerelmet feleségének,

Berki Krisztián és felesége Mazsi nagyon boldogok együtt, amit az a fotó is igazol, amit Krisztián Intagram sztorijában osztott meg. Úgy látszik, Krisztián épp úton van, de még ilyenkor is csak feleségére gondol. A fotón mosolygó kedvese látható és az őszinte vallomás:

Berki Mazsi Forrás: Instagram/ berkikrisztian

A házaspár boldogságához már csak egy közös kisbaba hiányzik. Mindketten kivizsgáltatták magunkat, mindent megtesznek, amit az orvos javasolt. Saját gyerkőc mellett még a lombik és az örökbefogadás is szóba került köztük. Bárhogy is lesz, arra mindenképpen fognak törekedni, ha megszületik közös gyermekük, Nati ne érezzen semmiféle megkülönböztetést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.