Szívműtéten esett át Vastag Tamás - Így érzi most magát

operáció szívműtét Vastag Tamás énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű énekes, Vastag Tamás a koronavírus ellenére sem unatkozik, állandóan pörög és természetesen két gyermeke sem hagyja őt lazsálni. A 29 éves édesapa elárulta, hogy nemrég szívműtéten esett át. Többek között arról is beszámolt, hogy erre miért volt szükség.

Vastag Tamást a járvány előtt is keveset láthatták a rajongók fellépni, aminek főként az az oka, hogy az elmúlt években a színházi előadásoknak szentelte az életét. Ezen kívül pedig gyönyörű családjával, két kisfiával, Petivel és Samuval tölti a mindennapjait.

Vastag Tamás nemrég szívműtéten esett át Fotó: Polyák Attila - Origo

"Az elmúlt években főleg a színház töltötte ki az életemet. Ez nem egy tudatos döntés volt, a színházak általában egy egész évre előre szerződtetik le az embert, és ahol egyszer dolgoztam, oda visszahívtak, máshova is jelentkeztem castingra, végül egyszer csak betelt a naptáram. Annyi előadásom és annyi bemutatóm volt minden évben, hogy mindig ott kellett helytállnom. Ennek köszönhető az, hogy nem maradt idő a szólókarrierre" - nyilatkozta Tamás egy kereskedelmi csatorna magazin műsorában.

Sűrű és prögös életmódja miatt azonban nemrég egy szívműtéten esett át, aminek okáról és körülményeiről is beszámolt.

"Egy kisebb beavatkozás volt, egy katéteres szívabláció, a nem jól működő idegpályákat, amik félreütötték a szívemet, kiégették. Azóta legalább vagy húsz kilóval könnyebbnek érzem magam, meg tíz évvel fiatalabbnak"

- mondta a kétgyermekes apuka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.