A járvány miatt bevétel nélkül maradt, ingatlanos lett a magyar színésznő

hobbi ingatlanos új munka Koós Réka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem tétlenkedik a járvány alatt sem Koós Réka. Színházi előadások és fellépések helyett régi szakmájának hódol, ingatlanos lett.

Koós Rékát is megviselte a koronavírus okozta bizonytalanság, de a színésznő egy percig sem tétlenkedett, újra munkába állt, jelenleg ingatlanosként keresi a kenyerét.

Ingatlanos lett Koós Réka Fotó: Polyak Attila - Origo

"Ebben a mostani helyzetben mi, művészek nem azért nyúlunk más munkához, mert elegünk lett az eddigiből. Március óta az otthon ülés már unalmas, és a négytagú családomnak apadnak a tartalékai. Húsz éve végeztem el egy ingatlanértékesítő-képzést. De még egy boltban is inkább lennék eladó, mint hogy tétlenül itthon üljek és sajnáltassam magam.

Decemberben társultam egy barátnőmmel, aki eredetileg szintén énekesnő, de pár éve ingatlanozik is. Rengeteg adminisztrációval, bemutatással, utánjárással jár ez a munka, de szeretek ügyfelekkel foglalkozni, és saját eladásaim is voltak már"

- mesélte a Blikknek Réka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.