Lionel Messinek adta ki magát a TikTokon a magyar fiú - mindenkit átvert

átverés Lionel Messi videó Tiktok Király Dávid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Átverte a fél világot Király Dávid Izmael azzal, hogy Lionel Messinek adta ki magát a TikTokon, ahol hárommilliónál is többen követik őt.

Király Dávid Izmael igazi sztár lett a TikTok világában, miután a spanyol FC Barcelona és az argentin válogatott játékosának, Lionel Messinek adta ki magát.

Lionel Messinek adta ki magát a magyar fiú a TikTokon Forrás: AFP/Josep Lago

Az oldal használói nagyon sokáig azt hitték, hogy valóban az argentin futballista van a profil mögött. Dávid a Life TV reggeli műsorában, az Ébredj velünkben mesélte el, honnan szerezte a feltöltött tartalmakat.

"Voltak Instagramon fanok, akik levideózták, felvették, én azokat levettem és felhasználtam" - magyarázta a fiú, aki a hamis profilnak köszönhetően hatalmas népszerűségre tett szert.

"Nagyon sokan írkálnak, nagyon sok csinos hölgy keresett meg, illetve híres zenészek is, de nem írtam nekik vissza" - árulta el a fiú.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.