Óriási teljesítmény! 160 kilós drogfüggőből lett fitneszbajnok a magyar férfi

Őrfalvy Gusztáv drogfüggő fitneszbajnok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Őrfalvy Gusztáv élete egyáltalán nem volt zökkenőmentes, sportsérülése és szülei válása után elindult a lejtőn, 160 kg-osan depressziótól szenvedett és drogfüggő lett. Azonban nem adta fel a küzdelmet.

Őrfalvy Gusztáv karrierje ígéretes kapusként derékba tört, amikor 12 évesen térdszalag-sérülése abba kellett hagynia a futballt.

Ezzel párhuzamosan szülei elváltak, amit nagyon nehezen viselt. Depressziós lett és falási rohamokkal küzdött. Mindent megevett, amit maga előtt látott, aminek az lett a következménye, hogy elérte a 160 kg-os testsúlyt.

Hamarosan újabb mélypont következett az életében, amikor szerelmi csalódás miatt a drogokhoz fordult. Hat hónapig volt része az életének a heroin, végül megállj parancsolt magának és 160 kilósan úgy döntött, hogy életmódot vált és elkezd sportolni.

"Hat hónap alatt fogytam le 60 kg-ot (..) és ugye minden dagi gyereknek az az álma, hogy kockahasa legyen és én elértem, szerelmes lettem, visszahíztam 150-re, utána normális étkezéssel lefogytam megint és utána nyertem meg a fitness versenyt" - mesélt Guszti az Ébredj velünk reggeli műsorban.

Guszti mióta leszámolt függőségével, fiataloknak tart prevenciós előadásokat iskolában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.