Ez teheti végleg tönkre Harry és Vilmos herceg kapcsolatát: nagyon tartanak tőle

Forrás: AFP/Kirsty Wigglesworth -
Oprah Winfrey királyi család Vilmos herceg Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg és Vilmos kapcsolatán nem segít a pár közelgő interjúja, melyet Oprah-nak adtak. A testvérek hónapok óta nem beszéltek egymással.

Harry herceg és Meghan Markle sorra törik meg a hagyományokat. Egyedülálló, hogy kiléptek a királyi családból, ahogy az is, hogy életükről őszintén mesélnek. Márciusban jelenik meg Oprah Winfrey interjúja a házaspárral, amely miatt nagyon aggódik a királyi család. Kiderült, hogy a második gyermekét váró pár egyáltalán nem tájékoztatta a családját arról, mire számíthatnak, fogalmuk sincsen, mi fog majd elhangzani a műsorban, de a hírek szerint egyetlen témát sem zártak ki.

Hónapok óta nem beszéltek Forrás: AFP/Kirsty Wigglesworth

Vilmos herceg is csupán sötétben tapogatózik és attól tartanak, hogy ez nem lesz jó hatással a testvérek kapcsolatára. Vilmos és Harry már így is hónapok óta nem beszéltek egymással, de a Mirror szerint mindketten szeretnének javítani a helyzeten.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.