Ragyog a boldogságtól a kismama Dér Heni - Fotó

celebmami Dér Heni várandósság kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő belépett a várandóssága harmadik trimeszterébe és egyre jobban gömbölyödik a pocakja, melyet szívesen mutat meg követőinek is.

Dér Heni Instagram oldalán új képet posztolt, melyen épp autóban ül és szűk piros felsőjében szépen látszik gömbölyödő pocakja. A fotó mellé írt szövegből kiderül, hogy Heni és párja épp családlátogatásra tartanak, ahol a nagymamát is meglátogatják.

"Irány a család.. Fontos, hogy Beni már időben megismerkedjenek a fontos hangokkal... :)) Ebben a mamáknak fontos szerepük van.." - írja az énekesnő rajongóinak.

A kommentelők imádták a kismama fotót és kedves üzenetekkel árasztották el Henit.

"Bendegúz ❤️ Olyan szép ez név . Kisfiamat Olivérnek hívják és Májusban érkezik a kis hugi akit Gréti lesz Élvezz minden kismama percet ❤️"

"Jól áll neked a terhesség❤️"

Az énekesnő alig várja már, hogy karjában tarthassa kisfiát. Online szülésfelkészítő-tanfolyamra jár, ez mostanában az egyik kedvenc programja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.