Harry herceg őszinte vallomása a költözésről: "A legnagyobb félelmem az volt, hogy a történelem megismétli önmagát"

Forrás: NORTHFOTO/© i-Images / eyevine. All Rights Reserved./I-Images /Pool -
Oprah Winfrey Meghan Markle videó Diana hercegné Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg és Meghan Markle nemrég adtak interjút Oprah Winfrey-nek, amelyből két rövid előzetest már látható. Ezekből kiderül, hogy valójában miért is hagyta el Nagy-Britanniát a házaspár.

Sokakat foglalkoztatja a kérdés, hogy mi a valódi háttere Harry herceg és Meghan Markle költözésének, annak, hogy egészen a tengerentúlig menekültek Nagy-Britanniából. Harry Oprah Winfrey-nek vallotta be, hogy a döntésüknek köze volt édesanyja halálához, aki autóbaloesetben veszítette életét 1997-ben, amikor lesifotósok hada üldözte őt.

"A legnagyobb félelmem az volt, hogy a történelem megismétli önmagát. Megkönnyebbült és boldog vagyok, hogy itt beszélgethetek veled, a feleségemmel az oldalamon"

- mesélte őszintén Harry.

Arról is beszámoltak, hogy mielőtt az USA-ba költöztek, többször is tapasztalták, hogy a brit sajtó rasszista módon beszélt Meghanről, akinek az édesanyja afrikai-amerikai származású. Úgy érzik, hogy a tengerentúlon sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb életet élhetnek, biztonságban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.