Barátai könyörögtek Balázs Fecónak, hogy maradjon otthon, de hiába

Forrás: MTI/Czimbal Gyula -
Horváth Charlie Balázs Fecó koronavírus Freinreisz Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába kérlelték a barátai Balázs Fecót, hogy ne menjen emberek közé, a zenész hajthatatlan volt. Frenreisz Károly most úgy érzi, jobban oda kellett volna figyelni rá.

Még mindig nem tudják feldolgozni közeli barátai a koronavírusban elhunyt Balázs Fecó halálát. A zenész komoly szívbetegséggel küzdött, ezért ismerősei kérlelték, hogy ne mozduljon ki, ám ő úgy érzete, hogy zenélnie kell.

Balázs Fecót kérlelték barátai, hogy maradjon otthon. Forrás: MTI/Czimbal Gyula

„Könyörögtünk neki, hogy ne menjen emberek közé, ám őt hívta a zene és az élet. Hiába mondtuk neki, Fecó, vigyáznod kell a beteg szívedre, inkább ne menj sehova, amíg nincs oltás, nincs ellenszer, amíg nem múlik a gyilkos kór. Hiába. Ment show-műsorba, mert szerepelni akart, fellépett a Radics Béla-emlékkoncerten, csak az ég tudja, hol kapta el a fertőzést. Talán jobban oda kellett volna figyelnünk rá. Idősebb vagyok nála, de az utóbbi években szoros barátság alakult ki közöttünk, sokszor gondolok rá" – mesélte a Blikknek Frenreisz Károly.

De Horváth Charlie sem tudta a mai napig felfogni a szörnyű tragédiát.
„Gyönyörű dalokat köszönhetünk neki. Egy korosztály vagyunk, együtt küzdöttük végig az életünket, együtt harcoltunk a közönség szeretetéért. Mindig viccelődtünk, kevesen tudják róla, de csodálatos humora volt amellett, hogy rendkívül érzékeny férfiként élte az életét. Olykor nézem a telefonomat, várom az üzenetet tőle. Mindhiába. Drága Fecó, fent találkozunk" – mondta az énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.