Csobot Adél így élte meg Istenes Bence idegösszeroppanását

Forrás: instagram -
Csobot Adél idegösszeomlás Istenes Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Istenes Bence és Csobot Adél őszintén vallott a kapcsolatukról. Az énekesnő arról is beszélt, nem volt könnyű számára az sem, amikor párja néhány éve idegösszeroppanást kapott.

Nyolc éve van együtt Istenes Bence és Csobot Adél, a párnak két kisfia született. A család úgy döntött pár éve, hogy Németországba költözik, mert Bence ott kapott munkát a tévénél.

Úgy tűnt, tökéletes az életük, ám a műsorvezető egy idő után megcsömörlött, és nem tudta hova tovább. Sem a karrierjében, sem a magánéletben nem találta önmagát. Ez az állapot odáig vezetett, hogy idegösszeomlása lett – írta a Story Magazin.

Istenes Bence és Csobot Adél őszintén beszélt a műsorvezető ideösszeroppanásáról. Forrás: instagram

Adél ugyan mellette állt, de számára is pokoli nehéz volt ez a helyezet.
„Pokoli, ha azt látod, hogy a társad nem találja a helyét, és tehetetlen vagy, miközben te magad sem tudod, mit akarsz valójában. Magamat is definiálnom kellett, nekem is meg kellett vívnom a belső harcomat" – vallotta be az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.