Klippremier: Bibliai sorokkal érkezik az új Prédikátor-dal

klippremier dal Pajor Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy igazán életigenlő szerzeménnyel jelentkezett a Prédikátor, amelytől azonnal garantáltan jobb kedvre derülünk. Frappáns szövegével, ritmusos alapjával és lendületes klipjével garantáltan mosolyt csal mindenki arcára, miközben óriási életigazságokat tartalmaz Pajor Tamás új dala.

Pajor Tamás evangéliumi kifejezést ültetett át 2021-be, és páratlanul sikerült.
„Íme az ember: Pilátus emblematikus mondata a megkínzott, tömeg elé állított Messiásról, aki az emberiség megtestesítőjeként állt ott. A létért küzdő, esendő, tragikomikus, de szeretetreméltó kisember sorsa ott sűrűsödött össze és nyert megváltást" - mondta a Prédikátor új daláról.

Pajor Tamástól sosem állt távol a művészi, tartalmas és örökigazságokat hordozó dalszöveg, szinte minden szerzeményében megfigyelhető a klasszikus vagy éppen a kortárs költészet egy-egy jellegzetes csavarja, és ez most sincs másként.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.