Karsai Zita bevallotta: ezért lett depressziós terhessége közben

Forrás: Instagram / Karsai Zita -
depresszió Karsai Zita terhesség tánc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Karsai Zita, a 41 éves táncművész első babáját hordja a szíve alatt. Bár még csak fél éve ismerte párját, amikor kiderült, hogy babát vár, nagyon örülnek a jövevénynek.

Karsai Zita mozgatórugója a tánc és terhessége sem akadályozza meg abban, hogy napi szinten mozogjon. Zita karrierje későn indult meg, 32 évesen kapta meg élete nagy lehetőségét, hogy 5 éven keresztül hatalmas európai turnékon léphetett fel saját számával - írja a Ripost a Life TV Ébredj velünk műsorában készített interjú alapján.

Karsai Zita Forrás: Instagram / Karsai Zita

Zita azóta is pörög, közben Németországba költözött, de időnként haza is jár. A koronavírus-világjárvány miatti leállás nagyon megviselte, mivel egy időre le kellett állnia a tanítással, majd átállt ő is az online oktatásra.

– vallotta be Karsai Zita, aki azt is elárulta, hogy két gerincsérve miatt veszélyeztetett terhes, de ennek kifejezetten jót tesz a mozgás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.