Schobert Norbi kiakadt: sírás helyett dolgozni küldte Rácz Gézát és édesanyját

vita Rácz Géza Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ország legsúlyosabb tinédzsere nem rég azzal került a hírekbe, hogy komoly lakhatási problémájuk van. Schobert Norbinak azonban nem tetszett, hogy pártfogoltja másoktól vár segítséget, ahelyett, hogy a családjával dolgoznának.

Schobert Norbi rengeteget segített az ország legsúlyosabb tinédzserének, aki közel 300 kilót nyomott. Egészséges ételeket vitt Rácz Gézának, és ellátta tanácsokkal. A fiatal fiú neki hála 70 kilót fogyott eddig.

Csakhogy nem rég újabb nehézséggel kellett szembenéznie neki és családjának: megszűnik hamarosan az albérletük, és nincs hová menniük. Norbi azonban nem nézte jó szemmel, hogy ezt kiteregetik a médiában, és mástól várnak segítséget, mert így szerinte Géza elveszíti a tiszteletet, amit kivívott magának a fogyásával.

Géza viszont zokon vette Norbi szavait:
„Én soha nem voltam kéregetős és nem is leszek. Nem tudom feldolgozni, amit tegnap kaptam a kommentelőktől és attól a fitneszedzőtől, akinek nyolc hónapja köszönhetem, hogy lefogytam hetven kilót. Én ezért csak köszönettel tartozom neki és a Jóistennek, de a tegnapi hívás nagyon rosszul esett. Tegnap nem sírva, hanem zokogva beszéltem a telefonba, bár meg sem tudtam szólalni" – mesélte a fiú, aki azon is elgondolkodott, soha többet nem szerepel a médiában ezek után.

„Igazából egy kicsit lecsesztem, ez az igazság. Lecsesztem. Mert ezt nagyon szépen megoldhatta volna a háttérben. Vannak sokkal súlyosabb problémák ma a világon és Magyarországon, minthogy az ember egy albérletnek a megszűnésével jajveszékelve a médiához forduljon. Ezt nem lehet csinálni!"

„A sasnak meg kell tanulni repülni. Nem a földön kell mászni, mint egy pingvinnek. Neked, a családodnak meg kell tanulni dolgozni. És ebben tudok segíteni. Meg egészségesnek kell lenni, hogy tudj dolgozni. Ebben is segítettem neked" – mondta a fitneszedző Gézának, aki úgy tűnik, megértette Norbi szavait, és ismét szent a béke köztük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.