Így él most Michael Jackson legkisebb fia: hatalmas kastélyt vett magának

Forrás: Getty Images/2011 Getty Images/Dave J Hogan -
Michael Jackson Blanket Jackson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Jackson legkisebb fia, Blanket nevet változtatott és pazar otthon vásárolt magának Kaliforniában.

Michael Jackson legkisebb fia, aki egykor a Blanket becenevet nevet kapta, teljesen új életet kezdett. A 19 éves fiú megváltoztatta a nevét - ami hivatalosan a Prince Michael Jackson II volt -, Bigi lett, és vásárolt egy 2 millió fontot érő otthont Kaliforniában.

Michael három gyereke: Prince Jackson, Blanket Jackson és Paris egy, az apjuk emlékére megrendezett koncerten, az Egyesült Királyságban, Cariffban, 2011-ben. Forrás: Getty Images/2011 Getty Images/Dave J Hogan

A hatalmas kastélyban hat hálószoba, hét fürdőszoba és hatalmas medence van, valamint olyan híres szomszédokkal büszkélkedhet, mint Kim Kardashian. A fiú korábban elmondta, nem akar apja nyomdokaiba lépni, mivel sem énekelni, sem táncolni nem tud, de rendezőként el tudná képzelni magát - írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.