Müller Attila rossz időszakáról vallott: „Sajnos a drog is bejátszott”

Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu -
drog tűz Müller Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész őszintén mesélt arról, volt egy ötéves rossz időszaka, amikor drogokkal is élt. Müller Attilának szerencsére sikerült talpra állnia, de csak a tűzeset után tért észhez.

Müller Attila a Life TV Bréking című műsorában elmondta, volt egy elég rossz ötéves időszak az életében. Egyszerre csinálta a műsorvezetést, a zenekart és a családjában is helyt kellett állnia, ám sok minden nem jött össze neki, anyagilag is rosszul állt.

Ezért még drogokhoz is nyúlt ebben az időben. Akkor tért észhez, amikor a lakása leégett, ez hatalmas pofon volt számára.

Müller Attila őszintén mesélt rossz időszakáról. Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu

„Én magamnak köszönhettem azt a rossz irányt, azt a lejtőt, és annak volt egyfajta 'megkoronázása' a tűzeset. És a 30. születésnapom után egy héttel kisgatyában álltam a toxikológián, mert annyi füstöt lélegeztem be, hogy mondta a doki, hogy vagy megéli a reggelt vagy nem, mert én visszamentem a házba oltani, a tűzoltók úgy szedtek össze, azt hitték nincs már senki bent" – mesélte Attila, aki ezután döntött úgy, hogy változtatnia kell az életén.

A műsor péntek este 22.00 órakor látható a Life TV-n.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.