Nagyon megváltozott: te felismernéd ezen a képen Jennifer Anistont? - Fotó

fotó születésnap Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jóbarátok sztárja, Jennifer Aniston szinte felismerhetetlen azon a képen,melyet 36,3 millió rajongójával osztott meg legjobb barátja születésnapja alkalmából.

Jennifer Aniston egy tinikori képpel köszöntette fel legjobb barátnőjét születésnapja alkalmából. Az Intagram sztoriban felrakott fényképen Jennifer mindössze 15 éves volt. A színésznő azóta sokat változott, de a pimasz mosolya és a huncut szemei alapján így is könnyen fel lehet ismerni. A fekete fehér kép alapján 37 éves barátság fűzi legjobb barátnőjéhez és "A java még csak most következik".

Jennifer Aniston 15 éves korában Forrás: Instagram/ jenniferaniston

Jennifer Aniston egyre többet posztol közösségi oldalára és egy-két kép komoly izgalmakat kelt a rajongók körében. Egyik fotóján egy férfi fekszik a háttérben, aki akár Brad Pitt is lehet, a rajongók legalábbis ezt szeretnék.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.