Azt pletykálják: újra összejött Tóth Andi és Szabó Ádám - A zenész reagált szóbeszédre

Forrás: TV2 -
Szabó Ádám koronavírus Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Többen úgy gondolják, hogy Szabó Ádám és Tóth Andi ismét egy pár. Ugyanis mindketten elkapták a koronavírust, szinte ugyanabban az időben. A pletykák felröppenése után a zenész megszólalt az ügyben. 

Viharos volt Tóth Andi és Szabó Ádám szakítása, ám most egyesek szerint ismét összejöttek. Mindezt abból gondolják, hogy Szabó Ádám nem rég bejelentette, hogy elkapta a koronavírust, majd egy napra rá az énekesnő is megosztotta a hírt, hogy pozitív lett a tesztje – írta a Ripost.

Tóth Andi és Szabó Ádám egyesek szerint újra összejött. Forrás: TV2

A pletykákra Szabó Ádám a Blikknek reagált:

"Hallottam, hogy egyesek azt gondolják, hogy Andi tőlem kapta el a covidot, amin én csak őszintén nevetni tudok. Semmi nincs köztünk Andival! Az egy dolog, hogy ott voltunk Jolika néni temetésén, de azóta nem találkoztunk egymással. A temetésen is direkt tartottuk egymástól a távolságot és nem azért, mert szakítottunk, hanem azért mert be kellett tartanunk a szabályokat, ami a távolságtartásra is vonatkozott. Biztos, hogy nem egymástól kaptuk el a vírust. Én továbbra is a szinglik táborát gyarapítom, csakúgy, mint Andi, már amennyire tudom. Amúgy senkinek nem kívánom ezt a betegséget, mert nagyon rossz. Változó az állapotom, tegnap este nagyon lázas voltam, most csak hőemelkedésem van, de nagyon fájnak az ízületeim" - nyilatkozta Ádám.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.