Durva vádak: plasztikáztatott Monica Belucci 16 éves lánya - Fotó

plasztika plasztikai sebész természetesség Monica Belucci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Monica Bellucci és Vincent Cassel idősebbik lánya, Deva még csak 16 éves, máris irigylésreméltó utat járt be a modellszakmában.

Deva a Dolce & Gabbana divatház szépségnagyköveteként és a Shine parfüm arcaként már a modellszakmában is letette a névjegyét, így nem csoda, hogy sokan irigyek rá. Instagram-profilját 157 ezren követik, és a közelmúltban viszont többen is azzal vádolták, hogy annak érdekében plasztikáztatta arcát, hogy minél jobban hasonlítson édesanyjára.

A lány nem hagyta szó nélkül a koholt vádakat, és azt tanácsolta a rosszindulatú kommentelőknek, nézzék meg az ő és Monica Belucci gyerekorri képeit, és akkor egyértelművé válik, mennyire hasonlítanak egymásra.

"Az ajkam és a szemöldököm már kicsi koromban is hangsúlyos volt. Tudom, hogy nem kell törődnöm az ilyen megjegyzésekkel, de kezdik befolyásolni az életemet, ezért azt kérem, hogy hagyjátok abba a hamis információk terjesztését, amikre nincs bizonyítékotok"

– írta korábban a fiatal lány, aki az ELLE magazin francia kiadásának címlapján, és a spanyol Harper's Bazaar borítóján is szerepelt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.