Király Viktor az apaságról mesélt: "Bántotta az egómat"

Instagram, Király Viktor -
szülő apaság Virág Anita Kolen Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Viktor és felesége, Virág Anita kisfia tavaly májusban született. Kolen hatalmas boldogságot hozott a házaspár életébe, de az énekesnek már most meg kellett tapasztalnia, milyen is apáként helytállni.

Király Viktor elmesélte, mióta Anitával szülőkké váltak,a felelősség miatt komolyabbak is lettek. Az énekes már nem csak a mának él, kisfia születése óta fontossá vált számára, hogy hosszú távon gondolkodjon. Persze az apaság nem egyszerű feladat.

Király Viktor Instagram, Király Viktor

Viktor azt is elárulta, hogy bár megpróbákozott korábban a pelenkázással, de valahogy neki nem igazán ment, ám az esti fürdetést egyedül ő intézi. Amióta azonban Kolen inkább anyás, az énekes már az esti altatásban ritkán tud segíteni párjának, mivel a pici csak Anitánál tud elaludni.

"Bevallom, volt olyan pillanat, amikor én is sírtam, az elmúlt időszak egy igazi érzelmi hullámvasút volt számunkra. Kolen tényleg nagyon anyás, még az is harc volt az elején, hogy rám mosolyogjon, de azt elértem. Még a terhesség alatt elterveztem, hogy minden nap zongorázni, gitározni fogok a babának, de egy ideig ezt kicsit sem értékelte. Ez persze bántotta az egómat. Nemrég azonban megtört a jég, kiadtam egy új dalt, a Szabadesést, amit elkezdtem dúdolni neki, erre elkezdett koncentrálni, figyelni, és szemezett velem, láttam rajta, hogy érzi a zenét és megvolt köztünk a kapcsolat" – mesélte Király Viktor Börcsök Viki és Pető Zsófi, az Anyád hogy van?! vloggereinek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.