Megszólalt Meghan Markle apja is az Oprah interjúval kapcsolatban

Forrás: NORTHFOTO -
Thomas Markle Meghan Markle botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Március 7-én este került adásba a várva várt Oprah interjú, melyben Meghan és Harry herceg őszintén beszéltek érzéseikről és az elmúlt időszak megpróbáltatásairól.

Meghan Markle édesapja, Thomas Markle megjelent ma a Good Morning Britain című reggeli műsorban, hogy megossza véleményét lánya tegnapi interjújával kapcsolatban. Meghan arról is beszélt az interjúban, hogy mennyire megviselte a számos paparrazi kép 2018-ban, édesapja most erre reagált - írja a Daily Star.

Meghan apja, Thomas Markle Forrás: NORTHFOTO

A férfi azt állította, hogy legidősebb lányát egy fotós kereste meg, aki képeket kért róla. Akkoriban történt Meghan eljegyzése és a média teljesen megőrült.

- mesélte a reggeli műsorban a férfi.

Végül a paparazzik meggyőzték, hogy tudnak róla előnyösebb fotókat készíteni, mint ami eddig a médiában megjelent. Thomas abban bízott, hogy a fotós meg tudja változtatni a róla kialakított nyilvános képet.

Meghan őszintén beszél apjával való kapcsolatáról az Oprah interjúban. Az utóbbi időben nagyon eltávolodtak egymástól, leginkább mert édesapja lánya hírnevével akar nyerészkedni.

- mondta Meghan a legendás interjúban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.