Megvolt a lagzi? Istenes László menyeként utalt Csobot Adélra - Fotó

esküvő Csobot Adél Istenes László elszólás Istenes Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Mokka műsorvezetője, Istenes László a minap egy gyönyörű virágcsokorral köszöntötte fel női követőit nőnap alkalmából a közösségi oldalán. A fotóhoz írt néhány sorban pedig már menyeként hivatkozott fia, Bence menyasszonyára, Csobot Adélra.

Istenes László a bejegyzésében leírta, hogy a fotón látható virágcsokrot fiának menyasszonyától, Csobot Adéltól kapták. Adélt azonban "kis menyének" hívta a műsorvezető, ami akár arra is utalhat, hogy Istenes Bence és Csobot Adél hivatalosan is összekötötte az életét.

Ez nem lenne meglepő, hiszen 2017 óta járnak jegyben, illetve a közel 9 év alatt, mióta egy pár alkotnak, két gyönyörű kisfiúk is született, Nátán és Ádin.

Persze, az is előfordulhat, hogy Laci pusztán megszokásból szólította menyének Adélt, hiszen már lassan egy évtizede a családja tagja.

Forrás: Instagram/isteneslaci

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.