Ilyen tragédiával korábban nem találkozott a magyar színész és párja: "Hatalmas pofon volt"

Forrás: Instagram/ endredygabor -
gyerekvárás család apa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Endrédy Gábor és Szilvi harmadik gyermeküket várják. A pár azonban hamar megtanulta, hogy a boldogság csak akkor lesz teljes, ha a pici meg is születik. 

A színész Endrédy Gábor és felesége, Szilvi kapcsolata meglehetősen sorsszerű. Már a középiskolában ismerték egymást, de az élet elsodorta őket egymástól, míg végül 8 év múlva össze nem futottak egy szülinapi buliban. Azóta a párnak két gyermeke született: a 4 éves Barni és a 2 éves Levente, most pedig harmadik gyermeküket várják.

Endrédy Gábor színész Forrás: Instagram/ endredygabor

Barni születésekor még nem voltak túl gyakorlott szülők, de a nagyszülőktől sok segítséget kaptak. Szerettek volna kistestvért is Barninak, de a dolgok nem úgy alakultak, ahogy szerették volna.

- mesélte Gábor a Hot! magazinnak.

A baba elvesztése nagyon megrázta a párt és akkor tudatosult bennünk, hogy csak akkor lehet igazán örülni, ha a pici meg is születik. Már gyakorlott szülőkként alig várják, hogy harmadik gyermeküket is a kezükben tarthassák.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.