Zsidró Tamás is megkapta a koronavírus elleni védőoltást - Így érzi most magát

Zsidró Tamás oltás tapasztalat koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű mesterfodrász, Zsidró Tamás is megkapta a koronavírus elleni védőoltást. A TV2, Mokka reggeli műsorában mesélte el, hogyan érzi magát, melyek a vakcinával kapcsolatos tapasztalatai.

Zsidró Tamás megkapta a koronavírus elleni védőoltás első részét. A Mokka műsorvezetőihez otthonából jelentkezett be a mesterfodrász, aki elmondta, hogy milyen mellékhatásokat tapasztalt az oltás után.

"Egy kicsit a vállam, úgy másnapra fájdogált, de dolgoztam vele, úgyhogy egyáltalán semmilyen problémám nem volt" - mondta el Tamás.

Többek között arról is mesélt, hogy pusztán a szerencsének köszönheti, hogy megkapta az oltást.

"Én egy kicsit elnéztem ezt az sms dolgot és én nem vettem észre, hogy lemondták az én oltásomat. Kaptam egy sms-t, hogy beoltanak, ennek nagyon-nagyon örültem és nem is foglalkoztam vele. (...) Másnap gyanútlanúl odamentem a Korányi Pulmonológiába és (..) körülbelül olyan fél órán belül, a várakozással együtt kész voltam, úgyhogy így jártam" - árulta el a sztárfodrász.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.