Teljesen átalakította édesanyját Tolvai Reni - rá sem lehet ismerni - Videó

Forrás: Instagram/Tolvai Reni
Forrás: Instagram/Tolvai Reni -
fotó videó édesanyja sminkelés Tolvai Reni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű énekesnő, Tolvai Reni az éneklés mellett a sminkelés megszállotja. Imádja a különféle színeket, krémeket, púdereket és nagyon szeret sminkelni is. Nemrég ritkán látott édesanyján mutatta meg tehetségét.

Tolvai Reni édesanyja, lányával ellentétben nem szereti a rivaldafényt, így nagyon ritkán áll kamera elé. Most azonban Reni kedvéért kivételt tett, ugyanis egy anya-lánya program keretein belül az énekesnő kisminkelte bájos anyukáját.

A folyamat előtt és utána is készült fotó, amit Reni az Instagram-oldalán osztott meg a követőivel.

Később pedig egy videót is megosztott a sminkelésről, amellyel bebizonyította, hogy nemcsak az énekesnőként, hanem sminkesként is igazi profi.

"Sok sok kérelem után, anyukam elfogadta a kihívást hogy modellt álljon nekem a legujabb ötletemben. Anyu nem szeret szerepelni es szeretne a háttérben maradni es onnan támogatni engem viszont most meggyőztem. Szerettem volna egy olyan smink videot kesziteni nektek ahol egy 55+ - os arcot sminkelek ki, amin egyetlen egy beavatkozás sem volt és akinek rejtett szemhéja van" -

olvasható Reni bejegyzésében.

Később a sminkelési folyamatot is megmutatta a követőinek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.