Ettől volt izgalmas és elérhetetlen Norbi számára Rubint Réka

Rubint Réka szerelem Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elmesélte rajongóinak Rubint Réka, hogyan is jöttek össze Schobert Norbival. A finteszgurunak nagyon kitartónak kellett lennie, ugyanis nem volt könnyű meghódítani Rékát.

Rubint Réka és Schobert Norbi kapcsolata nem indult könnyen, ugyanis valahogy mindig elmentek egymás mellett. Mikor Norbi már tudta, hogy Rékát akarja, a fitneszedző akkor sem adta könnyen magát

„Norbi épp a Kickbox VHS kazettájának forgatására készült Pesuth Ritával, amikor megismertem Őt. A casting alkalmával beválogatott a szereplői csapatba, de mivel már akkor is heti 35-40 aerobic edzést tartottam, így nem volt időm eljárni a próbákra ... s így a Kickbox VHS kazettán sem szerepeltem. Eltelt egy év, és a SORS újra közbelépett,mert akiknek feladata van egymással és egymás mellett, azoknak az útja vagy így, vagy úgy, de keresztezni fogják egymást ... Ez történt velünk is!" – mesélte Réka.

Rubint Réka lemesélte, hogyan jöttek össze Norbival. Forrás: Rubint Réka/Facebook


Ezután Norbi ugyanis véletlenül újra találkozott Rékával, amikor az Siófokon tartott nyilvános edzést.

„... az órám végén odaszaladtam Hozzá, adtam két puszit, elnézést kértem, hogy nem jártam a próbákra... De Ő csak nézett és már akkor tudta, amiről nekem még fogalmam sem volt ... ,hogy lesz Rubint Réka : Add önmagad VHS.

Eltelt fél év. Ő megállás nélkül keresett, én megállás nélkül dolgoztam, és lemondtam a találkozókat... Ettől még izgalmasabb és elérhetetlenebbé váltam számára"


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.