Sydney van den Bosch: "Igazi kutyaimádó családban nőttem fel"

adomány kutya állattartás Sydney van den Bosch
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű modell, Sydney van den Bosch kicsi kora óta rajong az állatokért, nem is tudja nélkülük elképzelni az életét. A családi kedvencek mellett rendszeresen segít menhelyen élő kutyákon is.

Sydney van den Bosch mióta az eszét tudja, rajong az állatokért. Ezt valószínű szüleitől örökölte, hiszen a családnak mindig volt házi kedvence, előfordult, hogy egyszerre több is.

"Igazi kutyaimádó családban nőttem fel, volt, hogy egyszerre öt kutyusunk is volt. Jelenleg is három nagytestű kedvenc van a családban, Lio a férjemmel közös, 3 éves szamojédünk. Nálunk ők is családtagokként élik a mindennapjaikat, de az egyik missziómnak tartom, hogy a gazdi nélkül maradt, mentett állatokat is támogassam" - mondja a modell.

"A szánhúzó kutyákat, amilyen Lio is, gyakran választják a szép és egyedi megjelenésük miatt, de a gazdáik később szembesülnek azzal, hogy a természetük, a nevelésük közel sem ennyire könnyű feladat. Sokan elszöknek, sokakról lemondanak, így rendszeresen vannak pártfogoltjaim az Összefogás a szánhúzókért Alapítványnál is" - mondta.

Forrás: Sydney van den Bosch

"Ezúttal viszont Lakatos Levente író barátommal a tököli Elek-Ágh Állatmenhelyre vittünk adományokat, hogy ezzel is segítsük az ott élő kutyák sorsát. Nehéz helyzetben vannak, hiszen különösen a nagytestű fajtákat és az idősebbeket szinte esélytelen örökbe adni, pedig sokan nem is tudják, hogy könnyebb dolguk lehet velük, mint egy kölyökkel" - magyarázta Sydney.

Forrás: Sydney van den Bosch

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.