Tóth Andi egyből bulit tartott miután kiszabadult a karanténból

Forrás: Deák András/sajtoszoba.tv -
buli koronavírus Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Instagarmon osztotta meg Tóth Andi, hogy bulival ünnepelte meg, hogy kiszabadult a karanténból, ami nem biztos, hogy teljesen biztonságos volt.

Otthon lábadozott nem rég koronavírussal Tóth Andi. Bizonyára már sok volt neki az egyedüllétből, ezért amint kiszabadult a karanténból, rögtön rendezett egy kis bulit a lakásán.

Áthívta néhány barátját, akikkel láthatóan nagyon jól érezték magukat, Andi ugyanis az Instagramon közvetítette a partyt. Csupán öt embert hívott át, így a szabályokat ebből a szempontból betartották.

Sztárban sztár 7. Tóth Andi Forrás: Deák András/sajtoszoba.tv

Azt viszont nem tudni, hogy Andinak volt-e negatív tesztje, mivel ez már nem feltétel a karantén feloldásához. Ha azonban nem volt, úgy kissé felelőtlenség bulit tartani ilyen hamar, mivel nem tudni meddig fertőz valaki, hiába nincsenek már tünetei. Andi ráadásul a videókon láthatóan sokat ölelgette a barátait – írta a Bors.
Mindenesetre bízzunk benne, hogy senki sem kapta el a vírust.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.