Így tölti a napjait Armie Hammer a kannibalizmusáról szóló botrány után - Fotó

kannibalizmus Kajmán-szigetek Armie Hammer nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan korábban mi is írtunk róla, hatalmas botrány alakult ki a kannibalizmus-fétissel vádolt Armie Hammer körül, aki szexbotrányai miatt nagy valószínűséggel búcsút inthet színészi karrierjének. Ez azonban úgy tűnik cseppet sem érdekli a színészt, aki éppen a szőke nő társaságában pihen a Kajmán-szigeteken.

Az utóbbi hetekben minden figyelem Armie Hammer életére irányult, miután kiderült, hogy a színész arról fantáziált, hogy megeszi az egyik barátnője bordáját.

Kannibalizmusa miatt a színészi karrierje is hanyatlóban van, egy filmből rögtön a botrány kirobbanása után ki kellett szállnia, ezek után pedig kérdéses, hogy ki szeretne vele együtt dolgozni a jövőben.

Forrás: WireImage/2018 Kevin Mazur/Kevin Mazur

Úgy tűnik, hogy Hammer azonban nem aggódja túl a napjait, nemrég egy ismeretlen szőke nő társaságában kapták lencsevégre a Kajmán-szigeteken, amint egy étterem teraszán üldögéltek szemben az óceánnal.

Hammer egyik ismerőse a fotó láttán egyáltalán nem csodálkozik, hogy megint nővel van együtt, szerinte ugyanis Armie társfüggő, képtelen meglenni egyedül.

A kép megtekintéséhez kattints ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.