Paranormális jelenség: a nagymama szerint egy démon látható ezen a felvételen – Fotó

démon szellem paranormális jelenség gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Halálra rémült a nagymama, amikor visszanézte a kamerafelvételeket unokái szobájában. Szerinte ugyanis egy démon látható rajta.

Kétségbeesve kér segítséget a nagymama, aki szerint unkáit egy démon látogatta meg. A Las Vegasban élő nő ugyanis arra lett figyelmes, hogy az unokája beszél valakihez a szobájában, és arra kéri az illetőt, hogy menjen el.

Tory McKenzie-t nem hagyta nyugodni a dolog, ezért bekamerázta a gyerekek szobáját. Ám amit a felvételeken látott, arra maga sem számított: egy alak jelent meg szarvakkal és hatalmas karmokkal a gyerekek szobájában.

Ezt megosztotta a Facebookon is, hogy segítséget kérjen. Sokan azt gondolják, hogy a kép megszerkesztett, ám a nő állítja, ő nem tudná így megcsinálni.

Mások szerint teljesen normális a jelenség, hiszen a kisebbik unoka nem rég érkezett a családba, ilyenkor a halott rokonok megjelennek, hogy megnézzék őt – írta a Daily Star.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.