Betelt a pohár Gáspár Evelinnél - közösségi oldalán fakadt ki: "Elegem van! Eddig én nem szólaltam fel, de már nem hagyom a családom!"

párkapcsolat család Gáspár Evelin botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Evelin és családja számára felkavaróan az elmúlt napok, hetek. Kezdődött a volt barátjával, majd nemrég nagybátyja, Zsolti is kitálalt Győzővel való kapcsolatáról. A fiatal lány számára azonban betelt a pohár, közösségi oldalán fejtette ki a véleményét a jelenlegi helyzettel kapcsolatban. 

Idegtépő napok vannak Gáspár Evelin és családja mögött, amit egyszerűen már képtelen a fiatal lány szótlanul tovább nézni. Nemrég attól volt hangos a sajtó, hogy Evelin exe meztelen fotókkal zsarolja Gáspár Győző lányát, amelynek végül rendőrségi ügy lett a vége. A fiú azonban nem állt le, a minap arról nyilatkozott, hogy Evelin családja miatt rettegésben éli a mindennapjait, alig meri elhagyni az otthonát.

Ha ez még nem lenne elég a Gáspár családnak, Győző öccse, Zsolti kitálalt a testvérháborúról, valamint azt állítja, hogy csak féltékeny rá a bátyja és nem bírja elviselni, hogy sikeresebb nála.

A fentiekből azonban Evelinnek annyira elege lett, hogy Instagram oldalán egy hosszú üzenetben mondja el a véleményét a történtekkel kapcsolatban.

"Elegem van! Eddig én nem szólaltam fel, de már nem hagyom a családom! Én nem "haknizni" vagy szerepelni akarok, hanem pontot tenni az ügy végére! Köszönöm a megértést!" - olvasható Evelin bejegyzésében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.