Ez a kikötése Hajdú Péternek az esküvőjével kapcsolatban: babonás a műsorvezető

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
esküvő LifeTv házasság műsorvezető menyasszony szerelem Hajdú Péter vőlegény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter és szerelme, Eszter boldogabbak, mint valaha, hiszen hamarosan hivatalosan is összekötik az életüket.

A szerelmesek élete több olyan nehézségen van túl, amiből egyértelműen kiderült, hogy közösen még a legnagyobb fájdalmakat is képesek túlélni. Eszter nemrégiben veszélyes vetélésen esett át, egy hajszálon múlt, hogy a fiatal lány életben maradt.

Hajdú Péter Fotó: Szabó Gábor - Origo

Nyáron, amikor Péter megkérte Eszter kezét, ő gondolkodás nélkül igent mondott neki. Péter és menyasszonya úgy érzik, hogy már nem szeretnék sokáig halogatni a nagy napot sem.

„Sajnos itt a koronavírus-járvány harmadik hulláma, úgyhogy még tervezni sem tudunk. Egy biztos, babonából augusztusban biztos nem lesz! Akkor volt a szüleim esküvője, elváltak. Akkor volt az én első esküvőm, én is elváltam. Azt mondom, hogy 2022. december 31-ig valamikor megtartjuk. Ebben benne van, hogy most ősszel összeházasodunk, de az is, hogy csak jövő nyáron"

– mondta a Best magazinnak Hajdú Péter.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.