"Tökéletesen megtaláltam a páromat" - őszinte vallomás Hajdú Péter szerelmétől

házasság szerelem jegyesség Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter és menyasszonya Eszter sülve-főve együtt vannak, hisz nem csak az életben társak, hanem együtt is dolgoznak. 

Hajdú Péternek és menyasszonyának nagyon jól megy a közös munka. Eszter főszerkesztőként dolgozik és bár párja a főnöke, ez mégsem okoz súrlódásokat közöttük, sőt, segítik egymást, ahogy tudják - írja a Blikk a pár Best Magazinnak adott interjúja alapján.

Péter tavaly ősszel kérte meg barátnője kezét, de sajnos azt még nem tudják, mikor tudják megtartani az esküvőt. Egy biztos, hogy babonából nem augusztusban lesz a lagzi, mert Péternek ez a hónap eddig nem hozott szerencsét.

Ami biztos, hogy a pár között dúl a szerelem, pedig átestek egy közös traumán is: Eszter elveszítette közös magzatukat és a méhen kívüli terhesség miatt élete is veszélyben forgott. Szerencsére azóta már jól van, belevetette magát a munkába és szüntelenül imádja párját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.