Tóth Andi nem nyugszik: most ezzel a videóval borzolta a kedélyeket az énekesnő - Videó

videó Tiktok botrány Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenki egyetért abban, hogy Tóth Andi rendkívül tehetséges, megosztó viselkedésével azonban gyakran kiveri a követőknél a biztosítékot, ahogy most is tette. 

Tóth Andi a TikTok-ra töltött fel egy videót, ahol először jól belehajol a kamerába, megmutatva csábos dekoltázsát, majd flegmán kinyújtja a nyelvét. A jelenet közben az "I Think I'm Losing My Mind" dal szól, ami azt jelenti, hogy "Azt hiszem, kezdem elveszíteni az eszemet". Reméljük Andi még nem veszítette el az eszét, az viszont biztos, hogy ez a videó megint kiverte a biztosítékot pár rajongónál.

@tthandi

Csak nekem megy? Do it. ##fyp

♬ Myself - Bazzi

Sokan nem értik, hogy a gyönyörű és tehetséges énekesnő miért ezzel a flegma és bicskanyitogató stílussal hívja fel magára a figyelmet. Többen aggódnak is érte, attól félnek, hogy Cserháti Zsuzsa sorsára jut, ha így folytatja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.