Alekosz segítséget kér: menő autóval szerezne magának feleséget

párkeresés Alekosz autó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Feleségszerző körutat tervezett Alekosz, hogy megtalálja álmai asszonyát. Csakhogy több probléma is akadt: az autó és a maszk.

Alekosz rájött, hogy nem valóak neki a pesti lányok, mert nem tudnak jó húslevest és kirántott húst készíteni. Ezért vidéken „turnézik", hogy megtalálja jövendőbelijét. Csakhogy ez a járvány idején közel sem egyszerű.

„Az autó és a maszk a probléma! A nyereményautóm régi, a maszk miatt pedig nem ismernek föl. Tehát mindenképp baj van. Vidék ide, vidék oda, be kell látni, a legmodernebb technológiával kell menni! Ahogy tegnap bejártam Sárosd, Hantos, Nagylók utcáit, üdvözlést nem tapasztaltam. Érkezésem be volt jelentve. Amikor az autót hátrahagyva gyalog indultam el, a maszk miatt nem ismertek föl. Hiába mondtam, hogy én vagyok az, nem hitték el nekem" - vallotta be Alekosz a Facebookon.

A sztár arra jutott, egyetlen megoldás van, ha valaki kölcsönad neki egy Teslát.

„Arra szeretném kérni azt a segítőszándékú és megértő, jóindulatú használt autó kereskedőt vagy márkát, hogy adjon kölcsön nekem egy ma divatos un. villanyautót, egy Teslát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.