Ezért tekint csodálattal a férjére Liptai Claudia

diéta fogyás Pataki Ádám cukrász Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia és férje, Pataki Ádám hétről-hétre meglepő őszinteséggel mesél a szülőségről, gyermeknevelésről, a kilók elleni harcokról a 95.8 Sláger FM-en hallható ÉdesKettes-ben. Az utóbbiról kiderült, hogy Ádám abban sokkal kitartóbb feleségénél.

Liptai Claudia és férje, Pataki Ádám is folyamatosan harcol a kilók ellen, bár elmondásuk szerint Ádám sokkal kitartóbb a műsorvezetőnél.

"Lássuk be, az egész életünk arról szól, hogy fogyókúrázni akarunk. Az a változatos bennünk, hogy te tudsz, én meg nem"

- kezdte Claudia.

"Én akkor érzem rosszul magamat, amikor már szinte azt érzem, hogy feszül a bőröm. Az igazság az, hogy az idő előrehaladtával egyre nehezebb a felszedett kilókat leadni. Mindig, amikor sikerül kettőnél több kilót leadnom, megfogadom, hogy a későbbiekben is odafigyelek és betartom a dolgokat, de valahogy nem jön össze" - vallotta be őszintén Ádám.

Forrás: Instagram/liptaiclaudia

Claudia szerint azonban Ádám rendkívül elszánt, ami miatt csodálattal tekint rá.

"Nálad ez egy komoly elhatározás! Az lesz az egyetlen válóokunk, hogy te pofátlanul gyorsan le tudsz fogyni. Úgy fogysz le, olyan kitartásod és önuralmad van, hogy az már szinte gyűlölni való.

Ezért embereket biztosan megvesszőztek a középkorban" - mondta viccesen.

A kétgyermekes édesanya elárulta, hogy ő sokkal megengedőbb magával szemben, nehezen tud nemet mondani a finom ételeknek.

"Mindig azt hiszem, hogy meg tudom állni, hogy már nem eszem többet, kibírom, hogy este már nincs kaja. Aztán mégis, jön az a kiflivég és a kolbász. Semmi önuralmam nincs, ha a kilókról van szó"

- vallotta be.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.