Hajas Lászlót ez régóta zavarja, ezért 65 évesen elkezdett egy tanfolyamot

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Hajas László angol tanulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárfodrász megelégelte, hogy nem tud elég jól angolul, így most, hogy bezártak a fodrászatok, Hajas László úgy döntött, tanulásra adja a fejét.

Hajas László 65 évesen úgy döntött, hogy újra tanulni fog. A sztárfodrásznak ugyanis elege lett abból, hogy nem megy úgy az angol, ahogy szeretné.

„Nekem először a német nyelvet kellett elsajátítanom, mert a 80-es években már egy német márkával dolgoztam; muszáj volt, hogy értsem őket. Ugyanebben az időszakban viszont el kellett utaznom Amerikába, szintén munka miatt, és borzasztó érzés volt, hogy nem tudtam megszólalni angolul. Németül eszembe jutottak a szavak, de angolul semmi. Amikor hazajöttünk, egy barátommal elhatároztuk, hogy megtanulunk angolul. Két évvel később beiratkoztunk egy nyelvi kurzusra, de nem voltunk elég kitartóak, 3-4 hónap után feladtuk" – mesélte a Tények Plusznak Hajas László.

Hajas László elkezdett angolt tanulni. Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Gyerekei azonban nagyon jók angolból, hiszen éltek is angol nyelvterületen. Hajas Lászlót zavarta, hogy ő csak „kullog" utánuk. Ezért elhatározta, egy online kurzuson bővíti tudását.

„Ma az idő a legnagyobb érték. Bárhova megyünk, az legalább egy óra: forgalom, dugó, parkolás. Ha mindezt megspórolhatjuk, már boldogabbak vagyunk. Így nekem nagyon megtetszett, hogy egy online nyelvtanulási módszert ismerhettem meg..." – mesélte lelkesen a fodrász.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.