Balázs Andi keményen kiosztotta a gonoszkodó kommentelőt

Balázs Andi kommentelők beszólás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő általában nem veszi magára a gonosz kommenteket, éppen ezért legutóbbi posztja alá, miután csúnya dolgot írtak róla, ő viccesen reagált. Ám ami ezután jött, azt már Balázs Andi sem hagyta szó nélkül.

Balázs Andi ritkán áll le vitatkozni a kommentelőkkel, ám most úgy döntött válaszol néhányuknak. A színésznő ugyanis megosztotta az Instagramon a hírt, hogy miután párja felépült a koronavírusból, végre visszaköltözhet hozzá.
Erre pedig valaki azt írta neki: „Akkor együtt elkezdhetnek fogyózni". Andi viccesen reagált rá: „Igazad is van Ági! Vesszen a rohadt dagadék népség".

Balázs Andinak gonosz dolgot írt egy kommentelő. Forrás: Instagram / Balázs Andi

Ám erre az illető közölte, hogy nem is nézte, kinek ír, és ne vegye magára, csak az egészsége miatt aggódott. De látja, mennyien bántják a sztárt, ami nem korrekt.

Andi ezen már kiakadt, és keményen kiosztotta a hölgyet:
„Ez most komoly? Miután Ön is odaír egy bántót – bevallja, hogy azt sem tudja, ki vagyok – még elkezd megnyugtatni, hogy ne vegyem magamra? Tudja maga, hogy hányan vannak, akik nem veszik ilyen könnyedén a rosszindulatú kommenteket és fizikálisan belebetegszenek egy-egy ilyen 'jóindulatú' hozzászólásba? Legyen kedves először gondolkodni"

Balázs Andi keményen kiosztotta az illetőt. Forrás: Instagram / Balázs Andi

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.