Nem fogod elhinni, hogyan indult Tina és Emilio kapcsolata

Forrás: SpotlightMedia -
házasság Tina megismerkedés Emilio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A házasok kissé eltérően emlékeznek arra, miként ismerkedtek meg. Míg Tina szerint Emilio úriemberként udvarolt, férje állítja, nem is volt nehéz dolga, hiszen Tina az első perctől kezdve odavolt érte.

Kisebb családi vita pattant ki abból az ártatlannak indult beszélgetésből, amelyben Tina és Emilio barátaiknak elevenítették fel, hogy miként ismerkedtek meg. A közel 11 éve házasságban élő páros eltérően emlékszik a történtekre: Tina szerint Emilio meghódította őt, míg az énekes úgy emlékszik, Tina az első perctől rajongott érte. „Ezer éve ismertük egymást, gyerekkorunk óta. Mégis, akkor kezdődött minden, amikor regisztráltam a Facebookra. Emiliot felkínálta ismerősnek, én bejelöltem,ő pedig rámírt. Tényleg nem voltunk ismeretlenek egymásnak, hiszen a fellépések előtt gyakran találkoztunk, volt, hogy beszélgettünk, váltottunk néhány szót. Aztán a Facebookon folytattuk a beszélgetést, egy hajnalon pedig találkoztunk is" – elevenítette fel Tina, aki szerint Emilio nagyon magabiztos volt az első, hajnali randin.

„Mindketten kocsival voltunk, pizsamában. Emilio megállt a saját kocsijával, csikorgó kerékkel befékezett. Lehúzta az ablakot, pizsama és bőrkabát volt rajta, kimosolygott és parfümözött. Mondta, hogy menjünk az ő kocsijával, autózzunk. Így indult a mi szerelmünk, hajnali háromkor, 2010. szeptemberében"

– elevenítette fel Tina, akinek férje, Emilio szerint Tina mindvégig odavolt érte.

„Meglátott engem a kocsiban, ahogy beparfümözöm magam, kacsintottam egyet és Tina máris odavolt értem. Elolvadt tőlem!" – mondta Emilio, akinek felesége egyet elismer.

„Emilio igazi gentlemanként udvarolt. Remek éttermekben randiztunk, gyönyörű cipőkkel lepett meg, hegyekbe hozta a csokoládét, a virágot nemcsak nekem, hanem a kis Tinának is. Úriemberként udvarolt! Aztán hamar összeköltöztünk, akkor jöttem rá, hogy hatalmas nagy zsákbamacskát vettem, de sebaj. Most már így vagyunk közel 11 éve" – tette hozzá nevetve a Sláger TV-n látható Drága családomban Tina.

Tina és Emilio máshogy emlékeznek a megismerkedésükre. Forrás: SpotlightMedia

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.