Bíró Icát még a barátai is átverték, volt párja 2 millióval tartozik neki

csalódás tartozás Bíró Ica Metal Lady
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bíró Icát az elmúlt időszakban rengeteg pofon érte, ő mégis próbál pozitívan állni az élethez.

Otthonának elárverezése, kilakoltatások, most pedig barátai árulása. Mi jöhet még Bíró Ica életében?

Valóban igaz a mondás, hogy bajban ismerszik meg, ki az igazi barát, ezt az én példám nagyon is alátámasztja. Tény, rengetegen állnak mellettem a mostani időszakban: volt, hogy az utcán, a boltban megállítottak, majd elmondták, mennyire drukkolnak nekem és hisznek az igazamban – mondta a Blikknek Bíró Ica, aki az elmúlt időszakban sok barátjában csalódott.

Bíró Icát még a barátai is átverték, volt párja 2 millióval tartozik neki Forrás: RTL Klub

A Metal Lady azonban még ezek ellenére is próbál pozitív maradni:

"Próbálom pozitívan szemlélni az életet és ebben nagy segítségemre van a megújulás programom mellett lélekmentorom, Korádi Ilona. Légzés- és egyéb gyakorlatokkal, mantrákkal dolgozunk. Egyre jobban érzem,hogy mennyit segít a pozitivitás. Tudom, hogy megvan bennem az erő, hogy bírjam, amit a sors rám mért és be fogom bizonyítani az igazam. (...) Nem hagyom itt a családom, a saját példámmal próbálok kiállni mindazok mellett, akik hozzám hasonló helyzetbe kerültek. Ha kell, a Nemzetközi Bíróságig is elmegyek, hogy bebizonyítsam, jogtalanul vették el a két ingatlanomat, lakoltattak ki, illetve követelnek visszamenőleg súlyos összegeket. A sok jogtalanságból elég volt!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.