Gáspár Zsolti drámai vallomása halálos közúti balesetéről: „ott halt meg a kezeimben”

Forrás: TV2 -
halál Gáspár Zsolt baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Először mesélt élete legmegrázóbb élményéről Gáspár Zsolti az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban. A sztár még a '90-es években halálra gázolt egy idős férfit. Börtönbüntetésre ítélték, ám kegyelmet kapott az akkori köztársasági elnöktől, Göncz Árpádtól.

Több, mint huszonöt éve történt, ám a mai napig nem beszélt élete megrázó eseményéről Gáspár Zsolti. A sztár autójával elgázolt egy biciklist Nógrádmegyeren. Az idős férfi, akit ráadásul ismert is, a kezei között halt meg.

Gáspár Zsolti először beszélt a borzalmas balesetről. Forrás: TV2

A sztárt akkor egy év hat hónap börtönbüntetésre ítélték, de kegyelmi kérvényt adtak be a családjával az akkori köztársasági elnöknek, Göncz Árpádnak.

„Beadtunk egy papírt, hogy akkor született meg a kislányom, az addigi tevékenységemet is leírtuk, ahogy azt is, hogy fiatal vagyok, eddig rosszat nem tettem, nem ittam, nem drogoztam. Akkor is, amikor a baleset történt, teljesen józan voltam" – mesélte Zsolti, aki végül felmentést kapott, és nem kellett börtönbe vonulnia.
Ezután két évig vissza sem mert menni a faluba, az áldozat családja ugyanis nem bocsájtott meg neki, hiába kérte.

„Hajnalban felkelek, és újra látom a balesetet. Nem tudom kitörölni, magamban még mindig nincs letisztázva ez az egész. A férfi családja a mai napig nem bocsátott meg, pedig bocsánatot kértem, adtam nekik kártérítést is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.