Heti holdnaptár (március 29 - április 4): Erős lesz égi kísérőnk fénye és energiája

asztrológia holdnaptár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vasárnapi Teliholdat követően fogyóban lesz égi kísérőnk, a Hold. Fénye és energiája erős lesz. Sok feladat gyűlt össze az asztalodon, ideje ezeket rendezni, akad, amit csak egy kicsit fel kell turbózni. Érdemes minden reggel előre eltervezni, megszervezni az egész napot. Ha kérdés van, azt fel kell tenni hangosa, mert minden körülmény adott ahhoz, hogy a válasz megérkezzen. Habár napról napra csökken az energiatartalékunk, mégsem lazsálhatunk egy percet sem. Nem baj, ha pár feladatnak kétszer kell nekifutni, ami nem megy elsőre, majd teljesül másodjára.

2021. március 29., hétfő a ♎ben (Fogyó hold, Mérleg)

Összességében jó nap, kapkodás- és vitamentes. Érdemes tágítani a szellemi horizontot, akár több olyan témakör esetén is, ami eddig teljes elutasításra talált. Jó dolgokra lehet szert tenni.

2021. március 30., kedd a ♏ban (Fogyó hold, Skorpió)

Bár ez egy meglehetősen bonyolult és fárasztó nap lesz, mégis örömteli hír, hogy minden gödörből kilábalunk. Érdemes cselekedni, gondolkodni, tervezni. Izgalmas információforrásokra bukkanhatunk.

2021. március 31., szerda a ♏ban (Fogyó hold, Skorpió)

Túl soknak tűnik a teher, amit cipelni kell? Nos, ez esetben fő a bátorság! Semmit se seperjünk a szőnyeg alá, hanem legyünk nagyon aktívak, és minden idő és energia felhasználásával hozzunk létre nagy dolgokat.

2021. április 1., csütörtök a ♐ban (Fogyó hold, Nyilas)

Vegyes energiájú nap, jöhet a jó és a rossz egyaránt. A lényeg az, hogy megtudhatunk fontos dolgokat, felszámolhatjuk a kételyeket, kétségeket, tovaűzhetjük a hiedelmeket. Érdekes belső kényszert érzünk az alkotásra.

2021. április 2., péntek a ♐ban (Fogyó hold, Nyilas)

Bonyolult nap, de pozitívan ki lehet jönni belőle! Jól járunk, ha békés eszmecserékre törekszünk, fő a kompromisszum! Így estére békére és jó megoldásokra találunk. Minden jó, ha a vége jó!

2021. április 3., szombat a ♑ban (Fogyó hold, Bak)

Lehetőség szerint ne menjünk messzire, sőt, inkább sehová. Hallgassunk a szívünkre és a belső hangra. Sokat tanulhatunk csupán abból is, ha figyeljük, i történik körülöttünk.

2021. április 4., vasárnap a ♑ban (Fogyó hold, Bak)

Aki bajt akar kavarni, az megtalálja a problémát. Hát ne keresse ezt senki! Aki határozott és eltökélt a béke és a harmónia megtartása érdekében, az képes nyugtával dicsérni a napot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.