Meglepő vallomás: "Pokoli volt az elmúlt egy év, mert magamnak kellett megmosnom a hajamat"

karantén hajmosás koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy felháborodást váltott ki, amikor az OnlyFans modell, Vanessa Sierra azt állította, hogy a karanténban az a legszörnyűbb a számára, hogy saját magának kell megmosnia a haját. 

Az angol Melanie azonban teljes mértékben tud a modellel azonosulni.

Melanie kicsi kora óta utálja a göndör haját:

Mielőtt rászokott volna arra, hogy fodrászszalonokban mosatja a haját, mindenféle terméket kipróbált a haján, de egyik sem működött. Ahogy Melanie öregedett, a helyzet csak súlyosbodott - míg barátai haja egyenesen és selymesen szárad, saját fürtjei hamar csomósodnak és rendezetlenül néznek ki - írja a The Sun.

Forrás: Thinkstock

Így 3 évvel ezelőtt, amikor kezdett jól keresni, úgy döntött, hogy hetente egyszer eljár a helyi fodrászhoz. Mindig is szeretett fodrászhoz járni, az volt az egyetlen alkalom, amikor elégedett volt a hajával. Annyira bejött neki a végeredmény, hogy aztán már hetente kétszer is eljárt, végül háromszor is. Az emberek végre megdícsérték a haja miatt, ő pedig jól érezte magát a bőrében és nem érdekelte, hogy mennyibe kerül.

A karanténnal azonban mindennek vége lett és Melanie magára maradt rakoncátlan fürtjeivel. A nő már alig várja, hogy újra nyissanak a szalonok, már le is foglalta az első időpontját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.