Visszautasította a bíróság Johnny Depp fellebbezését, feleségverőként tekintenek a színészre

feleség erőszak Johnny Depp per
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A bíróság már novemberben Johnny Depp ellen ítélt, amelyet a színész a Sun című brit bulvárlap elleni rágalmazási perben született, számára vereséget jelentő ítélet ellen nyújtott be. Nemrég pedig a lezárult mellett egy újabb perben akarta bizonyítani, hogy nem bántalmazta volt feleségét.

Johnny Depp azért perelte be a Sunt még novemberben, mert a lap "feleségverőként" írt róla. Depp tagadja, hogy bántotta volna volt feleségét, a nála 23 évvel fiatalabb Amber Heardot. Szerinte pont ellenkezőleg, fordítva történtek a dolgok, Amber volt erőszakos vele.

A november elején hozott ítélet szerint a Sun az eljárás során bizonyította, hogy cikke "alapjában véve igaz volt". A bíró leszögezte, hogy ítéletét az alperesek által felhozott 14 incidens vizsgálata és a felperes által előterjesztett, eltúlzott állítások figyelembe vételével hozta meg.

Forrás: AFP

A brit fellebbviteli bíróság most Depp korábbi ítélet miatti fellebbezését is elutasította, arra hivatkozva, hogy a tárgyalás teljes és méltányos volt, az ítélet nem tartalmazott vitatható részeket vagy hibákat.

Ennek ellenére Deppegy másik perben, Amerikában is azt szeretné bizonyítani, hogy nem igazak Heard állításai - írja a Deadline.

A színész ügyvédje közölte, hogy az amerikai perben elő fogják vezetni „cáfolhatatlan" bizonyítékaikat. Amber Heard ügyvédje reagált a fentiekre, miszerint "örülnek, de meglepve nincsenek".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.