Nyílt utcán hívtak rendőrt Németh Kristófra

Forrás: Life TV -
PCR-teszt Németh Kristóf színész koronavírus feljelentés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Németh Kristófnak nem mindennapi "élményben" volt része. Rendőrt hívtak a színészre, amiért az utcán várakozott a PCR-tesztre.

Az egy éve tartó koronavírus-járvány okozta lezárások, és a vírus miatti pánik egyre nagyobb mértékben őrli fel az emberek idegeit. Vannak, akik az utcára sem mernek kimenni, mások pedig mindenkiben a megfertőződés veszélyét látják.

Németh Kristóf életét is a feje tetejére állította ez a helyzet, ám arra ő sem számított, hogy rendőrt hívnak majd rá a nyílt utcán.

Németh Kristóf Forrás: Life TV

"A minap sorban álltunk egy Covid PCR-tesztre várva egy iroda előtt, szabad téren, egymástól két méterre, maszkban. Egyszer csak megjelentek a rendőrök, és igazoltattak mindenkit. Később elmondták, hogy bejelentés érkezett a „csoportosulás" miatt, ezért jöttek ki. Vagyis valaki feljelentett minket. Szomorú, hogy van akiből a feljelentést hozza ki ez a mostani helyzet"

– magyarázta a színész a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.